otohaber_logo
Haberler
Peugeot Rifter'a Teknoloji Makyajı
Peugeot Rifter'a uygulanan makyajla birlikte hem yeni teknolojiler eklendi ve elektrikli versiyonu olan E-Rifter tanıtıldı.
Peugeot’nun yeni Rifter tanıtıldı

Elektrikli otomobillere olan yatırımlarını sürdüren Peugeot, yeni modellerini de peş peşe tanıtmaya devam ediyor. Peugeot, 2025 yılına kadar 9 elektrikli otomobil ve 3 elektrikli hafif ticari araç sunmayı planlıyor. Tanıtılan yeni nesil Peugeot E-Rifter, 320 km’ye varan menzili, yeni teknolojileri, iç mekan özellikleri ve tasarımıyla iddialı bir görünüm sergiliyor.


Peugeot E-Rifter’ın tasarımı

Peugeot’nun güncel tasarım dilini taşıyan Peugeot E-Rifter modeli, ızgarası ve üç pençeli aydınlatma grubu parçalarıyla dikkat çekiyor. Yeşil ve mavi renk seçenekleri sunan bu araç, çamurluk tasarımı, yan korumaları, tavan rayları ve yerden yüksek yapısıyla outdoor kullanımına uygun olduğunu gösteriyor. E-Rifter 5 kişilik ve 4,40 metre uzunluğa sahip. Long seçeneği ise 7 kişilik ve 4,70 metre uzunluğu var. E-Rifter’ın iki farklı uzunluk seçeneğinde sağ ve solda sürgülü kapı ile bağımsız katlanabilir koltuklar bulunuyor.


Peugeot E-Rifter’ın iç mekanı

Peugeot E-Rifter 10 inçlik multimedya ekranı, artan malzeme kalitesi, yeni tasarımlı kokpiti ve i-Cockpit özelliğiyle de dikkat çekiyor. Büyüyen camlarıyla daha ferah bir iç mekan sunduğu belirtilen E-Rifter’ın deri kaplı ve ısıtmalı direksiyon simidi de önemli detayları arasında yer alıyor. Orta konsolda kablosuz şarj sistemi olan bu araçta ayrıca 2 adet USB-C, 1 adet USB-A ve bir adet 230 V soketi de var.


Peugeot E-Rifter

Peugeot E-Rifter’da 136 HP güç ile 270 Nm tork üreten elektrikli motor görev yapıyor. Menzili 320 km olan bu araç 135 km/s’ye ulaşıyor ve 11,2 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını tamamlıyor. Bu aracın bataryaları 30 dakikada yüzde 80’e kadar şarj oluyor.


Güvenlik sistemleri

Yorgunluk Tespit Sistemi, Trafik İşaretlerini Tanıma Sistemi, Şerit Takip Asistanı, Acil Durdurma Güvenlik Freni, hız sınırlayıcı ve Adaptif hız sabitleme sistemi dahil E-Rifter’da 17 sürüş destek sistemi yer alıyor. Ayrıca park yardımcı sisteminde toplamda 12 adet sensör ile VisioPark 180 derece yüksek çözünürlüklü geri görüş kamerası görev yapıyor.


Bagaj hacmi

E-Rifter’da 775 litre bagaj hacmi var ve arka koltuklar katlandığında tavan hizasına kadar 4.000 litreye varan yükleme hacmini sunuluyor. Ayrıca versiyona bağlı olarak, 186 litreye kadar saklama alanı da var. Zemine doğru katlanan ön yolcu koltuğu sayesinde uzun nesneler de taşınıyor.

1 / 4

Peugeot E-Rifter

Peugeot E-Rifter

2 / 4

Peugeot E-Rifter

Peugeot E-Rifter

3 / 4

Peugeot E-Rifter

Peugeot E-Rifter

4 / 4

Peugeot E-Rifter

Peugeot E-Rifter

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.