otohaber_logo
Haberler
Pistler için geiliştiriliyor
Maserati’nin sadece pist kullanımı için tasarladığı ve sadece 62 adet üretmeyi planladığı yeni süper spor otomobilinin detayları kısmen açıklanıyor.
Pistler için geiliştiriliyor



Maserati'nin pist kullanımı için geliştirdiği süper spor otomobil projesi "Project24" tanıtıldı. Maserati Tasarım Merkezi'nde tasarlanan ve sadece 62 adet üretilecek olan süper spor otomobilinde 740 HP gücünde 3,0 litrelik çift turbo V6 Nettuno motor görev yapıyor. Arkadan itişli olan bu sıra dışı modelde 6 ileri sıralı şanzıman ve sınırlı kaymalı kendinden kilitli mekanik diferansiyel yer alıyor. FIA onaylı güvenlik sistemlerine sahip olan bu aracın ağırlığının 1.250 kg'ın altında olacağı belirtilirken karbon fiber karoser ve çok yönlü ayarlanabilir arka spoyler ile 18 inçlik dövme alüminyum jantlar da sıra dışı modelin detayları arasında bulunuyor. İç mekanda ise yolcu koltuğu isteğe bağlı olarak sunulurken 6 noktadan bağlantılı emniyet kemeri, direksiyona entegre ekran gibi özellikler var.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.