otohaber_logo
Haberler
Büyüklere oyuncak
Dev gibi bir SUV düşünün! Bu araçla istediğiniz her noktada sürüş imkanına sahip olun ve bu araç dilediğiniz zaman her türlü fonksiyonu yerine getirebilsin. Dunkel Industries böylesine bir rüyayı gerçek kıldı demek yanlış olmaz
Büyüklere oyuncak

Amerikalı modifiye firması Dunkel Industries, hayalgücü sınırlarını zorlayacak yeni bir lüks 4X4 geliştirdi. Porsche Cayenne, Audi Q7, Mercedes G gibi büyük SUV'ların dahi yanında küçük kalacağı bir araç olan RV, Ford F-650'nin şasisi üzerinden inşa edilmiş. Daha fazla tutunmayı hedefleyen RV aynı zamanda sınırsız hareket özgürlüğü vaadediyor. Askeri amaçlar için üretilen Fabco dört tekerlekten çekiş sisteminin kullanıldığı aracın iç mekanında daha çok ahşaba yer verilirken, karoserin önemli bölümü fiber-glastan imal edilmiş. Aracın kasası geriye çekilerek bir damper halini alırken şasi üzerinde kalan boşluk yolcu kabini olarak genişletilmiş. Kabin bölümünde küçük bir mutfak, buzdolabı, LED aydınlatmalar, 17 ve 12 inç boyutunda LCD ekranlar gibi özellikler bulunuyor. Aracın dışında neredeyse her noktada kullanım kasaları gibi detaylar bulunan aracın yan bölümleri açıldığında küçük koltuklar da ortaya çıkıyor. Kabininin üst bölümüne motosiklet ya da ATV de yerleştirilebilen RV'nin 3 vinci de bulunuyor ve Baja 1000 gibi yarışlara katılması da planlanıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.