otohaber_logo
Haberler
Dizel Aveo'lar Geldi
Chevrolet’nin küçük sınıf temsilcisi ilk etapta satışa sunulan benzinli motorlarından sonra artık dizel güç ünitelerini de seçenekler arasına ekleyerek daha fazla yakıt ekonomisi sunuyor.
Dizel Aveo'lar Geldi
Küçük sınıfta tasarımıyla ön plana çıkan modellerden Chevrolet Aveo, hem hatchback hem de sedan karoser tiplerinde dizel motor seçenekleriyle de satışa sunuldu. 1.3 lt'lik dizel motorlar 75 HP ve 95 HP seçenekleriyle tercih edilebilirken, başlangıç fiyatları hatchback'te 35.632 TL, sedanda ise 35.932 TL olarak belirlenmiş. 75 HP'lik versiyon LT ve LS donanımlarıyla birlikte sunulurken, 95 HP'lik güçlü dizel sadece üst donanım seviyesi olan LTZ ile kombine edilmiş. Baz donanım seviyesi LS'de ABS, ESP, sürücü, yolcu, yan ve perde havayastıkları, çekiş kontrol sistemi, yokuş kalkış desteği elektrikli ön camlar, hız sabitleyici, klima
ve 4 hoparlörlü müzik sistemi standart olarak sunulurken üst donanım seviyesi LTZ'de ek olarak elektrikli arka camlar, otomatik yanan farlar, ön sis farları, arka park sensörü, krom kaplı iç kapı kolları, krom çerçeveli farlar ve stoplar standart olarak sunulurken, açılabilir cam tavan opsiyon listesinde yer alıyor. 5 ileri manuel şanzımanla kombine edilen 1.3 lt'lik dizel üniteler versiyonuna göre 3.8 lt/100 km ile 4.1 lt/100 km arasında değişiyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.