otohaber_logo
Haberler
Mini ailesinin yeni üyesi
Mini Aceman konsepti, Mini’nin Cooper ile Countryman modelleri arasında konumlandırılıyor ve tam elektrikli bu crossoverın 23 Ağustos’ta Köln’de oyun konferansında sergilenecek.
Mini ailesinin yeni üyesi

Mini'nin yeni tasarım dilini taşıyan Mini Aceman konseptinin görünümü sade ve karizmatik olarak tanımlanıyor. Bu aracın ön bölümde yer alan aydınlatmalı panel ile farlar, Aceman konseptinin daha iddialı olmasını sağlarken hafif şişkin köşeli çamurlukları ve 20 inçlik jantları sayesinde zengin bir görünüm sunuyor. Uzunluğu 4050 mm, genişliği 1990 mm, yüksekliği 1590 mm olan bu aracın, 4 kapılı Cooper'dan 40 mm daha uzun olduğu belirtiliyor.

İç mekanda ise krom ile derinin yerini kadife ve dokuma kumaş alıyor ve markaya özgü yuvarlak multimedya ekranı da dikkat çekiyor. Ayrıca multimedya sisteminin arayüzünün tamamen yeni olduğu belirtiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.