otohaber_logo
Haberler
Hyundai i20 makyajla birlikte daha sportif oldu
Makyajlanan Hyundai i20 yeni görünümü, eklenen renk seçenekleri, güncellenen donanım özellikleriyle öne çıkıyor ve bu araç, 2023 yılı üçüncü çeyreğinde ülkemizde olacak.
Hyundai i20 makyajla birlikte daha çekici oldu


1 / 8

Makyajla birlikte daha sportif bir görünüme sahip

Makyajla birlikte daha sportif bir görünüme sahip

Hyundai i20’ye uygulanan makyaj sayesinde bu araç daha sportif bir görünüme sahip oldu. Yeni tasarıma sahip tamponlar, ızgara ve Z şeklindeki LED stop lambaları ve yeni tasarımlı 16 ile 17 inçlik jantları da i20’nin dinamik görüntüsünü destekliyor.

2 / 8

Hyundai Smart Sense güvenlik özellikleri

Hyundai Smart Sense güvenlik özellikleri

Hyundai Smart Sense güvenlik sisteminde ön çarpışma önleme yardımcısında (FCA’da) bisikletli tanıma özelliği de yer alıyor. FCA, Öndeki Araçlarla Mesafeyi algılayarak olası kazaları tespit etmeye ve bunlardan kaçınmaya yardımcı oluyor. Şerit Takip Asistanı (LFA) ise aracın mevcut şeritte kalmasını sağlıyor. Arka Çapraz Trafik Asistanı (RCCA), arkadaki ve yandaki araçlarla olası çarpışma riski algıladığında park yerinden geri geri çıkarken otomatik fren uyguluyor. Kör Nokta Çarpışma Önleme asistanı (BCA), sağ veya sol şeritte bir araç algılandığında dikiz aynalarında beliren görsel uyarıları kullanıyor. Navigasyon tabanlı Akıllı Hız Sabitleyici (NSCC) ise otoyollardaki virajları veya düzlükleri tahmin etmek için aracın navigasyon sistemini kullanıyor ve daha güvenli sürüş için hızı ayarlıyor.


3 / 8

Yeni renk seçenekleri var

Yeni renk seçenekleri var

Bu aracın 8 gövde rengi ve isteğe bağlı siyah tavanı yer almaya devam ediyor. Mevcut renklere eklenen yeni metalik sarı, gri ve meta mavi ise makyajlı i20’nin yeni özellikleri arasında yer alıyor. Kokpitin bazı bölümlerinde sarı renge yer verilmiş.


4 / 8

İç mekan elden geçirildi

İç mekan elden geçirildi

Hyundai i20’de standart 4,2 inç LCD ekran, USB type-C, 4G ağına dayalı ikinci nesil eCall ve Over-the-Air (OTA) harita güncellemeleri yer alıyor. İsteğe bağlı olarak 10,25 inç gösterge, 10,25 inç multimedya ekranı, Apple CarPlay, Android Auto, kablosuz şarj cihazı ve Bluelink telematik güncellemesi sunuyor. Makyajlı i20’de araç iç aydınlatma da yenilendi ve bu modelde BOSE Premium ses sistemine yer veriliyor.

4 / 8

Siyah tavan sunulmaya devam ediyor

Siyah tavan sunulmaya devam ediyor


5 / 8

Yeni detaylar eklendi

Yeni detaylar eklendi

5 / 8

Daha sportif oldu

Daha sportif oldu

6 / 8

Yeni jant seçenekleri var

Yeni jant seçenekleri var


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.