otohaber_logo
Haberler
Kia Picanto makyajlandı
Makyajlanan Kia Picanto LED aydınlatma sistemi, iç mekan yenilikleri ve eklenen güvenlik sistemleriyle sınıfında daha iddialı oldu.
Kia Picanto makyajlandı

Kia Picanto’nun 2017’de yollara çıkan üçüncü nesli, 2020’de makyajlanmıştı ve yeniden revize edilen bu araçta çeşitli yenilikler yapıldı. 

1 / 5

Sportif tasarımlı Kia Picanto

Sportif tasarımlı Kia Picanto

Kia’nın güncel tasarım diline sahip olan Picanto, GT Line donanım paketiyle tanıtıldı. Makyajla birlikte yeni ızgarayla tampona sahip olan bu aracın devasa hava girişiyle isteğe bağlı LED dikey farları ve gündüz farları tasarımını zenginleştiriyor. Makyajlı Picanto’da 1,0 ve 1,2 litrelik atmosferik benzinli motorlarla birlikte AMT ile manuel şanzıman seçenekleri görev yapmaya edecek.

Yeni güvenlik sistemleri bisikletli ve yaya algılama özellikli otomatik acil durum fren sistemi öne çıkıyor. Bu sistem kavşaklarda ve dönüşlerde de devreye girerek kaza riskini azaltmayı planlıyor. Ayrıca kör nokta uyarı sistemi, aktif şerit yardımcısı gibi gelişmiş güvenlik sistemleri de bu araçta yer alıyor. 

2 / 5

Makyajlı Kia Picanto'ya yeni seçenekler eklendi

Makyajlı Kia Picanto'ya yeni seçenekler eklendi

Standart olarak 14 inç jantlara sahip olan bu küçük otomobilde motor ile donanıma göre 15 inç, hatta 16 inçlik jant seçenekleri de sunulacak. Ayrıca yeni bir kırmızı ve yeşil ile birlikte iki de mavi renk tonları eklendi. 

3 / 5

Makyajlı Kia Picanto

Makyajlı Kia Picanto

Makyajlı Picanto’nun sağ ve sol stop lambalarını birleştiren ince LED aydınlatma şeridi dikkat çekiyor. Bu aracın bagaj kapağı ve arka tamponu da yenilendi. 

4 / 5

Makyajlı Kia Picanto'nun yenilikleri

Makyajlı Kia Picanto'nun yenilikleri

Picanto'nun iç mekanında 8 inç dokunmatik multimedya ekranı ve 4,2 inçlik dijital gösterge paneli yer alıyor. Ayrıca bu araçta yeni tasarımlı direksiyon simidi de var. İsteğe bağlı olarak sunroof sunan Picanto’nun havalandırma ve klima düğmeleri de yenilendi. 

5 / 5

Geri dönüşümlü malzemeler ön planda

Geri dönüşümlü malzemeler ön planda

Parlak siyah tavan kaplamasını isteğe bağlı olarak sunan bu araçta yeşil ve kahverengi döşeme seçenekleri yer alıyor. Artık geri dönüşümlü çevreci malzemelere ağırlık veren Kia, makyajlı Picanto’da suni deri koltuklar sunuyor.  

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.