otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Kia Sorento daha dinamik görünüyor
Makyaj sayesinde Kia Sorento daha dinamik görünüyor

Dördüncü nesil Kia Sorento’ya uygulanan makyajla birlikte bu aracın içi ve dışı daha yeni bir görünüme sahip olurken dijital ekipmanları da güncellendi. Kia’nın büyük SUV’u Sorento uygulanan makyajla birlikte yeni tasarımlı ızgaraya, ince LED farlara, büyük hava girişli ön tampona sahip oldu. Yeni tasarımlı jantları da dikkat çeken bu aracın bagaj kapağı eşiğinin tasarımı değişti. Makyajla birlikte difüzör tasarımı yenilenen Sorento’da daha önce iki parçalı olan LED stop lambaları artık tek parça görünümü verirken iç grafik yapısı da değiştirildi.



İç mekan yenilendi

Tamamen yenilenen iç mekanda dokunmatik 12,3 inçlik yeni multimedya ekranı ve dijital gösterge paneli yer alıyor. Yatay tasarımlı ızgaralarla havalandırma tuşları da önemli detaylar arasında bulunuyor.


Teknik özellikleri açıklanmadı

Bu aracın teknik özelliklerinin Ağustos ayında açıklanması planlanıyor. Avrupa’da satılan güncel Sorento’da ise 4x4 seçeneği olan 230 HP gücünde 1.6 T-GDI hibrit ve 265 HP’lik kablolu hibrit özellikli 1.6 T-GDI benzinli motor alternatifleri bulunuyor. Ayrıca dizel motorlu Sorento önden çekişli ya da 4x4 aktarmalı olarak 194 HP gücünde 2,2 litrelik model seçeneğiyle sunuluyor.


 

1 / 3

Makyajlı Kia Sorento

Makyajlı Kia Sorento

2 / 3

Makyajlı Kia Sorento

Makyajlı Kia Sorento

3 / 3

Makyajlı Kia Sorento

Makyajlı Kia Sorento

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.