otohaber_logo
Haberler
Toyota Yaris Cross’un yeni versiyonu 2024’te Türkiye’de
Toyota’nın küçük sınıf crossoverı Yaris Cross’un güncellenen yeni versiyonu 2024’ün ikinci yarısından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak.
Toyota Yaris Cross’un yeni versiyonu 2024’te Türkiye’de

Toyota’nın 2020 yılında tanıtılan Yaris Cross modelinin yenilenen versiyonunu tanıttı Yaris Cross Premiere Edition versiyonu 2024 yılı ikinci yarısından itibaren ülkemizde satışa sunulacak. Yaris Cross'un Premiere Edition donanımında siyah tavan yer alacak ve yeni Haki rengi ile birlikte 17 inç ve 18 inçlik jant seçenekleri yer alacak. Premiere Edition donanımında gövde rengiyle uyumlu gösterge paneli, döşemeler ve detaylarla öne çıkıyor. Ayrıca galaksi beyazı ve parlak gümüş gri renkler de bulunan Yaris Cross’ta yeni pasifik mavi gövde rengi seçeneği olacak.

Yaris Cross’ta Hybrid 130 Seçeneği Olacak

Toyota Yaris Cross’ta tam hibrit özellikli 116 HP’lik motor seçeneği görev yapmaya devam ediyor. Ayrıca 132 HP sistem gücüne ve 185 Nm torka sahip 1,5 litrelik hibrit seçeneği de yer alıyor: Bu aracın 0-100 km/s hızlanması 10,7 saniye. Ayrıca Yaris Cross’ta gürültü ve titreşimi azaltmak için daha kalın camlar var. Yeni dijital sistemler Toyota Yaris Cross, tamamen yeni bir dijital kullanıcı deneyimi sunacak şekilde geliştirildi.

İç Mekan Yenilikleri

Sürücünün tercihine göre özelleştirilebilen 7 inç veya 12,3 inç dijital gösterge paneli ile 9 inç veya 10,5 inçlik multimedya ekranı bulunuyor. Ekran teması sürücünün tercihine bağlı olarak Smart, Casual, Sportif ve Arazi olmak üzere farklı modlarla değiştirebiliyor. Sistemde; geliştirilmiş, daha duyarlı bir ses tanıma sistemi ve doğal konuşma dilini tanıyabilen yerleşik bir “Hey Toyota” sesli asistan da yer alacak. Kablosuz şarj özelliği de yer alıyor.

Yeni nesil güvenlik sistemleri

Gelişmiş sürücü destek sistemlerini içeren Toyota T-Mate özelliği ve yeni nesil Toyota Safety Sense sistemleri Yaris Cross’ta görev yapıyor. 

1 / 3

Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross

2 / 3

Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross

3 / 3

Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.