otohaber_logo
Haberler
Trugo 81 ilde hizmet veriyor
Trugo, tamamı 180 kW’nin üzerindeki yüksek hızlı şarj cihazlarıyla 81 ilde hizmet veren ilk ve tek şarj ağı şirketi oldu.
Trugo 81 ilde hizmet veriyor

Trugo, 81 şehrin tamamında hepsi 180 kW’nin üzerindeki 272 yüksek hızlı şarj cihazı ve 544 soket ile elektrikli araç kullanıcılarına hizmet vermeye başladı. Trugo’nun şarj cihazlarıyla bir bataryanın doluluk oranı 30 dakikadan daha kısa sürede yüzde 20’den yüzde 80’e ulaşıyor. Yüksek hızlı cihazlarda sertifikalı yüzde 100 yenilenebilir kaynaklarından elde edilmiş enerji kullanılıyor.  Trugo şarj ağı mobil uygulamada Kullanıcılar Türkiye genelindeki şarj ağını Trugo mobil uygulaması ve internet sitesi üzerinden takip edebiliyor. App Store ve Google Play üzerinden kullanıcıların hizmetine sunulan uygulama ile en uygun istasyonu bulmak, şarj sürecini takip etmek, şarjın tamamlandığını görmek, geçmiş şarj işlemlerine erişmek ve ödemesini yapmak mümkün oluyor. Kullanıcılar Trugo istasyonunu ararken, eczane, kafe, oyun parkı, AVM, restoran gibi ihtiyaçlarına göre de filtreleme yapabiliyorlar. Şarj işlemi sırasında herhangi bir sorunla karşılaşan kullanıcılar ise 7 gün 24 saat hizmet veren Trugo User Care / Kullanıcı İlgi Merkezi’nden destek alıyor

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.