otohaber_logo
Haberler
7 kişilik Qashqai geldi
Geçtiğimiz aylarda makyajlanan Nissan Qashqai’nin, 7 kişilik bir iç mekana sahip olan +2 versiyonu 3 farklı motor seçeneğiyle Türkiye’de ilk kez satışa sunuldu.
7 kişilik Qashqai geldi



Kompakt SUV ve Crossoverlar arasında sınıfının en çok tercih edilen modelleri arasında olan Nissan Qashqai'nin 7 kişilik oturma kapasitesi sunan Qashqai+2 versiyonu 58.490 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 5 kişilik Qashqai'lerden 21 cm daha uzun olan Qashqai+2'nin üçüncü sıra koltukları bagaj zemininde gizlenirken, aracın bagaj hacmi üçüncü koltuk sırası açıkken 130 litre, kapalıyken ise 450 litre oluyor. 1.6 lt 115 HP benzinli, 1.5 lt 105 HP ve 2.0 lt 150 HP dizel motor seçenekleriyle bayilerdeki yerini alan araçta otomatik şanzıman ve 4 tekerlekten çekiş sadece 2.0 lt'lik dizel versiyonda sunuluyor. 3 farklı donanım seviyesiyle satışa sunulan Qashqai+2'nin baz donanım seviyesinde ABS, ESP, ön,yan ve perde havayastıkları, geri görüş kamerası, bluetooth bağlantı ve çift bölgeli otomatik klima gibi konfor ve güvenlik donanımları standart olarak sunuluyor. 7 kişilik iç mekanıyla SUV ve Crossover sınıfının dışında MPV segmentindeki modellerle de rekabet edecek olan aracın yakıt tüketimi motor seçeneğine göre 5.1 lt/100 km ile 7.2 lt/100 km arasında değişiyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.