otohaber_logo
Haberler
Aileler için Morgan
El yapımı minimalist spor otomobilleriyle tanınan İngiliz otomobil üreticisi Morgan, 2012’den itibaren Eva GT ile 4 kişilik lüks bir sporcuyu yollara çıkartacak.
Aileler için Morgan
İngiltere'nin en köklü otomobil üreticileri arasında yer alan Morgan, Pebble Beach Concours d`Elegance organizasyonunda 2012'den itibaren teslim etmeye başlayacağı 4 kişilik coupesi Eva GT'yi tanıttı. Geçtiğimiz yıl tanıtılan Aero Supersports'un alüminyum şasisi üzerine üretilecek olan Eva GT, 4.7 metre seviyesindeki uzunluğuyla adındaki GT takısını hak eden bir Gran Turismo görünümünde. Hafif üretim teknolojisi sayesinde 1.250 kilogram seviyesinde bir boş ağırlığa sahip olan Eva GT'de BMW raflarından alınan 3.0 lt'lik 6 silindirli çift turbo beslemeli benzinli bir motor görev yapacak. 306 HP gücündeki motor sayesinde 0-100 km/s hızlanmasını 4.5 saniyede tamamlayacak olan 4 kişilik Morgan'ın maksimum hızı ise 274 km/s. ESP, ABS, havayastıkları, xenon farlar, navigasyon sistemi ve 6 kademeli otomatik şanzıman gibi donanım kalemleriyle, güncel minimalist Morgan modellerinden ayrılacak olan Eva GT, İngiliz markanın günün şartlarını yakaladığının da bir ispatı. Ön ızgarası, dalgalı çamurlukları ve sonsuz gibi görünen motor kaputuyla tipik Morgan özellikleri gösteren Eva GT'de farlar ve stoplar modern zamanları yansıtırken, Eva GT dışında haber konusu olan önemli bir detay da, İngiliz markanın yakın gelecekte bir Türkiye Distribütörü'ne kavuşacak olması.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.