otohaber_logo
Haberler
Berke Bayındır'dan nefes kesen performans
Scirocco R Cup’ın 9’uncu ve son yarışında VW Binek Araç pilotu Berke Bayındır, kendi kategorisinde 4’üncü oldu. Genel klasmanda 11’inci olan Bayındır genç yaşına rağmen ustalığıyla, tecrübeli pilotları geride bırakma başarısı gösterdi.
Berke Bayındır'dan nefes kesen performans
Volkswagen Motorsport tarafından organize edilen SciroccoR Cup'ın Almanya-Hockenheim'de gerçekleştirilen 9'uncu ayağında VW Binek Araç adına yarışan Berke Bayındır, kendi kategorisinde dördüncü olurken, genel klasmanda da 11'inci oldu.
Sıralama turlarında 29 araç arasında 14'üncü olan Berke Bayındır, ertesi gün yağmurlu bir havada gerçekleştirilen 9. Ayak yarışını kendi kategorisinde 4'üncü olarak tamamladı.
Berke Bayındır, 9 yarış süren Volkswagen SciroccoR Cup 2010 sezonunu kendi kategorisinde 6'ıncı sırada tamamlamayı bildi. Bayındır bu sonuçla, tecrübeli pilotları geride bırakma başarısı gösterdi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.