otohaber_logo
Haberler
Chevrolet Trax'ten Yeni Detaylar
General Motors’un küçük SUV üçlemesinin Chevrolet logolu üyesi Trax, dünya prömiyerinin yapılacağı Paris Otomobil Fuarı öncesinde yeni detaylarıyla gündeme geldi.
Chevrolet Trax'ten Yeni Detaylar

GM bünyesindeki Buick ve Opel'in küçük SUV'ları Encore ve Mokka birkaç küçük fark dışında aynı tasarımı sunarken, Chevrolet Trax kardeşlerinden belirgin detaylarla ayrılıyor.

Daha önce açıklanmayan arka tasarımda köşeli arka cam ve belirgin çamurluklar dikkat çekerken, aracın kokpiti de Chevrolet markasına has farklılıklara sahip. 4248 mm'lik küçük SUV'da 1.4 lt turbo ve 1.6 lt atmosferik benzinli ile 1.7 lt'lik dizel motor seçenekleri sunulurken, otomatik şanzıman ve 4 tekerlekten çekiş seçeneği 1.6 lt'lik motorda sunulmayacak.

Nissan Juke, MINI Countryman, Skoda Yeti ve Dacia Duster gibi modellerle rekabet edecek olan Chevrolet Trax 358 litrelik bir bagaj hacmi sunarken, marka tarafından yapılan açıklamada kabinde eşya gözlerinin bol tutulacağının altı çiziliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.