otohaber_logo
Haberler
Chrysler 200 Cabrio + GALERİ!
Cabrio otomobillerin güçlü pazarları arasında yer alan Amerika'da doğan Chrysler 200 Cabrio, yılın son çeyreğinde Lancia logosuyla Avrupa'da da yollara çıkabilir.
Chrysler 200 Cabrio + GALERİ!
Fiat ile imzaladığı ortaklık sonrasında, model gamını kapsamlı bir şekilde yenilemeye başlayan Chrysler, Sebring'in yerini alan 200 Serisi'nin sedandan sonra cabrio versiyonunu da tanıttı. Sedan versiyonla aynı yüzü ve stopları taşıyan 200 Cabrio, yerini aldığı Sebring Cabrio'dan farklı olarak katlanır tavanında kumaş ve metal olmak üzere iki seçenek sunarken, plastik tavan alternatifi artık yok. Nisan ayında Amerika'da satışa sunulacak olan yeni orta sınıf cabrioda, sedan versiyonda olduğu gibi 2.4 lt 175 HP 4 silindirli ve 3.6 lt 287 HP V6 benzinli motor seçenekleri mevcutken, 6 kademeli otomatik şanzıman her iki motorda da standart. Selefi Sebring Cabrio'ya göre alçalan 200 Cabrio, bu sayede asfalt üzerinde daha güçlü bir duruşa sahipken, aracın boyutlarıyla ilgili resmi bilgiler için hala biraz beklemek gerekiyor. İç mekanda Sebring'ten tanıdığımız yerleşim aynen korunurken, buna karşılık neredeyse her şey yeniden tasarlanarak daha modern bir görünüm elde edilmiş. Chrysler Grubu'nun Avrupa pazarında kendi modellerini Fiat ve Lancia logolarıyla pazarlama stratejisinin bir üyesi olması beklenen 200 Cabrio'nun sedan kardeşi gibi Lancia Flavia adıyla satılması olası. Ancak bununla ilgili henüz resmi bir açıklama olmasa da, 3-13 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Cenevre Otomobil Fuarı, bu soruya kesin yanıtın aranacağı ilk yer olacak.

Chrysler 200 Cabrio galerisi için tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.