otohaber_logo
Haberler
Çinli DFM'ye güçlü motorlar eklendi
Hafif ticari araçlar arasında uygun satın alınma koşullarıyla dikkat çeken DFM modelleri artık 1.1 lt’lik motor yerine 1.3 lt’lik motorlarla Türkiye yollarında.
Çinli DFM'ye güçlü motorlar eklendi





Hafif ticari araçlar arasında uygun satın alınma koşullarıyla dikkat çeken DFM modelleri artık 1.1 lt'lik motor yerine 1.3 lt'lik motorlarla Türkiye yollarında. Mini ticari araç kategorisinde yüzde 90'lık pazar payı yakalayan DFM, tek ve çift kabinli kamyonetlerinde kullanacağı 1.3 lt'lik benzinli motoruyla Euro 5 emisyonlarını karşılıyor. 75 HP'lik bu modellerin fiyatları 13.990 TL'den başlıyor. Kamyonetlerin taşıma kapasitesi 950 kg iken, kasa boyu 230 cm uzunluğunda. 1.3 lt'lik motorların 1.1 lt'lik olanlara oranla yüzde 20 daha ekonomik olduğunu belirten MGY Otomotiv Genel Müdürü Ömer Çardak, yeni motor ve ölçülerin tüketicilerin ve bayilerin taleplerini daha iyi karşılayacağını, ayrıca 1.3 motorlu araçlarda üretici garantili LPG sistemi sunacaklarını söyledi. DFM ayrıca, aralık ayında Fransız finans kuruluşu Societe Generale ile anlaşarak tüm araçlarını 36 ay vade ile kredilendirmeye başladı.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.