otohaber_logo
Haberler
Dodge Challenger’a yeni seçenekler geliyor
Dodge Challenger’a eklenecek yeni 7 versiyonun ilki olan Challenger Shakedown tanıtıldı.
Dodge Challenger’a yeni seçenekler geliyor


Dodge Challenger'ın üretimi 2023 yılında sona erecek ama bu modelin, üretim bantlarına veda etmeden önce yeni donanım seçenekleri olacak.
Challenger'a eklenecek 7 donanımın ilki olan Shakedown tanıtıldı.Sadece 1.000 adet üretileceği belirtilen Challenger Shaker'da gri rengiyle öne çıkan ve R/T Scat Pack donanımını temel alan bir seçenek olacak. Diğer seçenek ise siyah renge sahip ve R/T Scat Pacrk Widebody versiyonunu üzerinden tasarlandı.

Challenger Shaker'ın motor kaputunun üstünde bulunan siyah ve kırmızı şeritlerle çamurluktaki kırmızı 392 yazısı, Shakedown logoları, Challenger yazısı ve R/T logosu yer alıyor. Parlak siyah ya da karbon siyah jantlar yer alırken kırmızı altı pistonlu Brembo marka fren kaliperleri de dikkat çekiyor.


2016 SEMA fuarında sergilenen 1971 Dodge Challenger Shakedown konsepti.
Aracın iç mekanda siyah Nappa deri ve kırmızı dikişli Alcantara bulunuyor. Ayrıca emniyet kemerleri de kırmızı rengiyle öne çıkıyor.

7 özel versiyonda olduğu gibi Challenger Shakedown'un motor kaputunun altında da Last Call yani Son Çağrı " plakası var. Bu plakada aracın özellikleriyle birlikte versiyonu ve üretim yeri gibi özellikleri bulunuyor.


Amerika'da Challenger Shakedown için siparişler Ekim ayında başlayacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.