otohaber_logo
Haberler
En hızlı Maserati'ye siparişler başladı
Avrupa pazarlarında 2011 yılının Şubat ayından itibaren satışına başlanacak olan Maserati Gran Turismo MC Stradele için Türkiye’den de müşteriler sipariş verebilecek.
En hızlı Maserati'ye siparişler başladı
İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati, 2010 Paris Otomobil Fuarı'nda da lüks spor otomobili GranTurismo'nun en sporcu kimlikli versiyonuyla boy gösterdi. Maserati model ailesinin en hızlı, en güçlü ve en hafif modeli olmasıyla öne çıkan GranTurismo MC Stradale, 450 HP'lik V8 motoruyla ön plana çıkıyor. Avrupa pazarlarında 2011 yılının Şubat ayından itibaren satışına başlanacak olan Maserati Gran Turismo MC Stradele için Türkiye'den de müşteriler sipariş verebilecek.

Maserati GranTurismo MC Stradale, elektronik MC Race Shift vites kutusunun vites değiştirme sürelerini, kullandığı gelişmiş elektronik sistem sayesinde sadece 60 milisaniyeye indirmesiyle dikkat çekiyor. Bu sayede 0-100 km/s hızlanma zamanını Maserati GranTurismo MC Stradale sadece 4,6 saniyede tamamlıyor. Bununla birlikte Maserati GranTurismo MC Stradale aynı zamanda, yalınlaştırılmış kokpit paneli düzeninde Otomatik ve Spor modlarının yanı sıra özel bir Yarış moduna sahip olan Maserati tarihindeki ilk model olmasıyla da ön plana çıkıyor. Arka koltukların çıkarılan Maserati GranTurismo MC Stradale, MC12'den sonra Maserati'nin ilk iki kişilik otomobili.

Maserati GranTurismo MC Stradale fotoğrafları için resme tıklayın!

Maserati GranTurismo MC Stradale fotoğrafları için resme tıklayın!


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.