otohaber_logo
Haberler
Honda Gymkhana İstanbul
Honda Türkiye tarafından düzenlenen Gymkhana Serisi’nin ilki geçtiğimiz hafta Honda Motosiklet Eğitim Merkezi’nde düzenlenirken, 150 cc’de Kaan Ediz, 1000 cc’de de Hakan Şentürk birinci oldular.
Honda Gymkhana İstanbul

Honda Türkiye , Türkiye'nin en güvenli motosiklet sürücüsünü seçmek için Honda Gymkhana adında bir yarışmayı geçtiğimiz hafta başlattı. Bu ilk organizasyon Honda Türkiye Fabrikası'nda yer alan Honda Motosiklet Eğitim Merkezi'nde gerçekleşirken sonraki elemeler İzmir ve Fethiye'de olacak. Final ise yine İstanbul'daki eğitim merkezinde 22 Eylül'de olacak. Akbank desteğiyle düzenlenen Gymkhana'da yarışmacılar Sompo Japan tarafından her türlü kazaya karşı sigortalanırken, Pirelli lastiklerini de kullanma şansı buldular. 150 ve 1000 cc kategorileri yarışlarından önce ısınan yarışmacılar öğle yemeğine kadar antreman yaparken bu arada basın mensupları da kendi aralarında yarıştılar. Yazarımız Barkın Bayoğlu (Nam-ı Diğer Altın Elbiseli Adam) kendi kategorisinde ikinci oldu. Honda Motosiklet Merkezi'ndeki alanda düzenlenen parkuru hatasız ve en hızlı şekilde geçmeye çalışan yarışmacılar hakemler tarafından takip edildi. Aynı rotada yarışan katılımcılar bu sayede becerileriyle öne çıktılar. 1000 cc'lik motosikletlerle yapılan yarışmada Hakan Şentürk birinci olurken Evren Alkan ikinci ve Burak Şirin de üçüncü oldu. 150 cc'lik motosikletlerle yapılan yarışmadaysa Kaan Ediz birinci, Sinan Çakır ikinci ve Oktay Desim Demircan da üçüncü oldu.

Parkur herkes için aynı iken alışkanlıkla yapılan bazı hareketlerden puan kırıldı.

Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki: 7.500 Kişi Eğittik

Gymkana aktivitesini, güvenli sürüşü desteklemek amacıyla düzenliyoruz. Gymkhana yarışlarımız ile güvenli sürüşün tüm Türkiye'ye yayılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bayilerimizde de güvenli sürüşü desteklemek amacıyla bu alanda uzman çalışanlar istihdam etmeyi amaçlıyoruz. Türkiye'de motosiklet alanında da güvenli sürüşün yaygınlaşması gerektiğine inanıyor ve bunu sosyal sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Şu anda Türkiye'nin en kapsamlı eğitim merkezine sahibiz. Deneyimli hocalarımız tarafından 7 yıldır verdiğimiz eğitimlerle, 7.500 kişiye ulaştık. Eğitim alanlar, güvenli ve iyi motosiklet sürücüsü olarak elçilerimiz haline geldiler. Biz, Honda Türkiye olarak "güvenlik ve kalite" temel kavramları üzerinde yoğunlaşacağız. Güvenli sürüşü baz alarak, motosikletin toplumumuzdaki kabulü için çalışacağız.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.