otohaber_logo
Haberler
Honda Jazz'a yeni yıl makyajı
Küçük sınıfta değişken ve geniş iç mekanıyla MPV ruhu taşıyan Honda Jazz, 2011’in ilk çeyreğinde yollara çıkacak hibrid versiyonuna paralel bir makyajla yollara çıkmaya hazır.
Honda Jazz'a yeni yıl makyajı
Honda'nın küçük sınıfta MPV karakteri gösteren temsilcisi Jazz, 2008 yılında tamamen yenilenmesinin ardından ilk kez makyajlanarak 2011'e hazır hale geldi. İlk etapta İngiltere pazarında satışa sunulan makyajlı Jazz'da en büyük değişiklik ön bölümdeyken, projeksiyon tipi farlar, yeni ön ızgara ve ön tamponla birlikte, arka bölümde de stopların deseni ve tampon değiştirilmiş. İç mekanda artık deri döşeme seçeneği de sunulurken, ön konsolda krom süslemelerle birlikte siyah bir kokpite de yer veriliyor. Değişken arka koltukların sırtlık eğimleri ayarlanabilirken, teknik anlamdaki en önemli değişiklik sürekli değişken oranlı CVT şanzımanın birinci nesilden sonra ikinci nesilde ilk kez kullanılmaya başlanması.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.