otohaber_logo
Haberler
Land Rover 75'nci yaşını Defender özel serisi ile kutlayacak
Land Rover’ın 75’inci yılına özel tasarlanan Defender 75th Limited Edition versiyonu yeşil rengi ve diğer detaylarıyla öne çıkıyor.
Land Rover 75'nci yaşını Defender özel serisi ile kutlayacak


İngiltere'de 1948 kurulan ve tarihi boyunca saf kan arazi aracı üretmeyi sürdüren Land Rover'ın yaklaşan 75'inci yaşına özel tasarlanan Defender75th Limited Edition versiyonu tanıtıldı. Bu özel seri, İngiliz üreticinin tarihine tanıklık eden klasik model serisinin devamı olan Defender'ın yeni neslinde yer alıyor. Defender 75th Limited Edition 90 ve 110 model seçeneklerinde sunulurken Land Rover ile özdeşleşen yeşil rengiyle ve yeni tasarımlı jantlarıyla da öne çıkıyor.



HSE donanım paketi üzerinden geliştirilen seride Meridian ses sistemi, matrix LED farlar, 11,4 inçlik multimedya ekranı, head-up display özelliği bulunuyor. Elektrikli ve hafızalı ön koltuklarla ısıtmalı direksiyon simidine sahip bu seçenekte üç bölgeli klima yer alıyor.



75th logolarına sahip versiyonda hafif hibrit özellikli D300 motor seçeneği yer alırken Defender 110'da kablolu şarj edilebilir P400e alternatifi de bulunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.