otohaber_logo
Haberler
LeasePlan Türkiye'den sürdürülebilir bir gelecek ve sıfır emisyon için örnek adım
LeasePlan Türkiye, sürdürülebilir bir gelecek için örnek bir adım daha atarak Ege Orman Vakfı’na 20.000 fidan bağışlayacak. LeasePlan Türkiye’nin 1 yılı doldurmadan bağışta bulunduğu fidan sayısı 60.000 yaklaştı.
LeasePlan Türkiye'den sürdürülebilir bir gelecek ve sıfır emisyon için örnek adım

İklim değişikliği ve çevreyi korumaya yönelik politikaları yakından takip ederek operasyonel kiralama sektöründe önemli uygulamalar başlatan LeasePlan'in ülkemizdeki ofisi LeasePlan Türkiye, sürdürülebilir bir gelecek için örnek bir adım daha attı. TEMA Vakfı'na geçen yıl 40.000 adede yakın fidan bağışında bulunan şirket, bu kez de iklimlendirme sektörünün önemli markalarından biri olan Daikin Türkiye ile özel bir anlaşma imzaladı. İş birliği kapsamında; Daikin'in filosu, karbon salımının etkilerini en aza indirgeyecek hibrit araçlarla yenilendi. Daikin Türkiye'nin global karbon salımını azaltma hedefleri doğrultusunda yapılan özel anlaşma ile 28 ay boyunca Daikin Türkiye'nin filosundaki her aracın salım yaptığı karbon miktarını bertaraf edecek şekilde Ege Orman Vakfı'na 20.000 fidan bağışlanıyor. Bu özel anlaşmayla beraber LeasePlan Türkiye'nin bir yıla yaklaşmadan bağışta bulunduğu fidan sayısı 60.000 yaklaştı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.