otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Mercedes-Benz GLA bayilerde
Makyajla birlikte yeni nesil MBUX sistemine sahip olan GLA modeli güncellenen sürüş yardım paketi ve hafif hibrit sistemiyle de dikkat çekerken fiyatı ise 2.473.500 TL’den başlıyor.
Makyajlı Mercedes-Benz GLA bayilerde

Mercedes-Benz’in kompakt sınıftaki crossoverı GLA, makyajla birlikte değişen ızgarası ve ön tamponuyla dikkat çekiyor. Yenilenen LED farları ve LED stop lambalarıyla da daha iddialı görünen bu araçta yeni tasarımlı jant alternatifleri de var.


Standartları zenginleşti 

Standart listesi zenginleşen GLA modelinde 10,25 inçlik gösterge paneli ve 10,25 inçlik multimedya ekranı öne çıkıyor. Bu araçta deri direksiyon simidi, LED farlar, uzun far asistanı, geri görüş kamerası ve USB bağlantısı standart olarak bulunuyor. AMG imzalı ısıtmalı direksiyon simidi seçeneği de sunuluyor.  Döşeme seçenekleri güncellendi  Makyajlı GLA’da standart olarak Artico deri ve Dinamica mikrofiber kumaşa sahip spor koltuklar yer alıyor. Bu araçta AMG tasarım konsepti ile siyah, bahia kahvesi, adaçayı yeşili ve siyahla kombine edilen yeni kırmızı da dahil olmak üzere toplam dört döşeme rengi seçeneği sunuluyor.


Sürüş sistemleri güncellendi 

Elden geçirilen ve tasarımı da değişen telematik sisteminin daha performanslı çalıştığı belirtiliyor. Burmester surround ses sistemi ile Dolby Atmos ses deneyimi de seçenekler arasında yer alıyor. Sürüş sistemleri güncellenen GLA’da Sürüş Yardım Paketi, Aktif Direksiyon Kontrolü ile Şerit Takip Yardımcısı öne çıkıyor. 


Park yardımcısı

Yeni nesil park paketi aracın otonom olarak uzunlamasına park edilmesini sağlanıyor. Bu araçta 360 derece açılı kamera da var. Ayrıca GLA’da ilk kez olarak Römork Manevra Yardımcısı sunuluyor. Bu özellik kamera desteği ile geri manevrayı kolaylaştırıyor. Ancak 360 derece kameralı Park Paketi ile ESP römork dengeleyicisine sahip römork bağlantısının olması gerekiyor.


Hafif hibrit özellikli benzinli motor

Makyajlı GLA Serisi, Türkiye'de GLA 200 versiyonuyla satılacak. GLA 200'de 163 HP güç ve 270 Nm tork üreten 1333 cc’lik benzinli motor ile 7 ileri vitesli çift kavramalı otomatik şanzıman görev yapmaya devam ediyor. GLA 200’e eklenen 48 Volt özellikli hafif hibrit sistemi 14 HP ek güç sağlıyor. Bu sayede bu aracın ortalama yakıt tüketimi yaklaşık 0,1 lt/100 km azalarak 6,6-7,3 lt/100 km oluyor.

1 / 5

Mercedes-Benz GLA 200

Mercedes-Benz GLA 200

2 / 5

Mercedes-Benz GLA 200

Mercedes-Benz GLA 200

3 / 5

Mercedes-Benz GLA 200

Mercedes-Benz GLA 200

4 / 5

Mercedes-Benz GLA 200

Mercedes-Benz GLA 200

5 / 5

Mercedes-Benz GLA 200

Mercedes-Benz GLA 200

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.