otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Peugeot 508 bayilerde
Makyajlanan Peugeot 508 modeli 1.770.000 TL’den başlayan fiyatlarıyla satışa sunuldu.
Makyajlı Peugeot 508 bayilerde

Satışa sunulan Peugeot 508 modelinde 130 HP gücünde 1,6 litrelik dizel motor ve 8 ileri otomatik şanzıman görev yapmayı sürdürüyor. Orta sınıfta bulunan bu aracın Allure donanımının fiyatı 1.770.000 TL’den, GT seçeneğinin ise 1.968.000 TL’den başlıyor. 

1 / 7

Görünümü yenilendi

Görünümü yenilendi

Makyajlı Peugeot 508 yeni tasarımlı ızgarası ve ince matrix LED farlarıyla dikkat çekiyor. Boyutları değişmeyen bu araç, 2793 mm dingil mesafesine sahip. Uzunluğu 4750 mm, genişliği 1859 mm ve yüksekliği 1403 mm. Bu araçta üçü yeni olmak üzere 7 gövde rengi seçeneği sunuluyor. Yeni metalik renk seçenekleri okenit beyazı, eclipse mavisi ve selenyum gri olarak adlandırılırken, titanyum gri, tekno gri, inci siyah ve özel metalik boyasıyla elixir kırmızı da opsiyonlar arasında yer alıyor.

2 / 7

Daha şık arka tasarım

Daha şık arka tasarım

508 modelinde kayar ve yanıp sönen LED teknolojisine sahip stop lambaları yer alıyor. Logonun yerini alan PEUGEOT yazısı da bu aracın daha iddialı görünmesini sağlıyor.  

3 / 7

Elmas Kesim Jantlar

Elmas Kesim Jantlar

Allure donanımında 18 inçlik Epherra isimli jantlar yer alıyor. GT donanım seçeneğinde 19 inçlik Augusta alüminyum alaşım jantlar bulunuyor. Çift tonlu elmas kesimli alaşım jantların kapakları, tekerlek bijonlarını gizliyor.

4 / 7

İç mekan yenilikleri

İç mekan yenilikleri

Makyajlı 508’in i-Cockpit özelliğinde 10 inçlik multimedya ekranı dikkat çekiyor. Bu sistemde ses tanıma ile kablosuz bağlantı ve kablosuz güncelleme özelliği bulunuyor. Ayrıca gece görüşü, ikinci seviye yarı otonom sürüş sistemi, HD kameralar da bu araçta yer alıyor.

5 / 7

Yeni e-Toggle vites tasarımı

Yeni e-Toggle vites tasarımı

Orta konsolda bulunan yeni e-Toggle vites tasarımı dikkat çekici detaylar arasında yer alıyor.

6 / 7

Peugeot 508’de Allure ile GT donanım seçenekleri sunuluyor.

Peugeot 508’de Allure ile GT donanım seçenekleri sunuluyor.

Allure donanımda anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, çift bölgeli otomatik klima, dijital gösterge paneli öne çıkıyor. Dikişli, yarı deri ”Falgo” kumaş koltuk döşemesi ve AGR sertifikalı ısıtmalı ön koltuklar da Allure’de yer alıyor.

GT donanımda adaptif cruise control, çerçevesiz Elektrokrom dikiz aynası, geri viteste otomatik alçalan yan aynalar, Visiopark 2 (4 kamera ile 360 derece park desteği), alüminyum pedallar ve ayak dayaması dikkat çekiyor. Ayrıca “Aikinite” dikiş detaylı panel ve orta konsol kaplamaları da bu araçta yer alıyor. GT donanımında deri koltuk döşemesi ve ahşap detayların bulunduğu Mistral Executive iç mekan opsiyonu da sunuluyor. Panoramik açılır cam tavan Allure donanımında isteğe bağlı olarak sunulurken GT’de standart.

7 / 7

Güvenlik Plus Paketi

Güvenlik Plus Paketi

Bu araçta görev yapan Güvenlik Plus Paketinde otomatik acil durum fren sistemi, önden çarpışma uyarısı, üçüncü seviye sürücü dikkat uyarısı, aktif şerit takip sistemi, kör nokta uyarı sistemi, hız limiti tanıma ve önerme, genişletilmiş trafik levhaları tanıma sistemi öne çıkıyor. 

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.