otohaber_logo
Haberler
Otopratik Yeni Şube Açtı
Lastik başta olmak üzere binek ve hafif ticari araçlarla ilgili tüm “hızlı oto bakım” hizmetlerinin verildiği satış ve servis noktası OtoPratik Kazım Küçük, Uşak’ta hizmete girdi.
Otopratik Yeni Şube Açtı


200 m2 mağaza, 500m2 servis, 600 m2 depo ve 1100m2 açık alan olmak üzere toplam 2400 m2 ile müşterilerine hizmet verecek olan OtoPratik Kazım Küçük, ortalama iki saat içerisinde bitirilebilen hızlı oto bakım hizmetleriyle öne çıkacak. Ayrıca Kazım Küçük'te park sensörü ve alarm takılması, baskı balata değişimi gibi opsiyonel hizmetler de verilecek.

OtoPratik'in Uşak Şubesi'nde de; Lassa ve Bridgestone markalı lastiklerinin satış ve montajının yanı sıra, ön düzen (rot) ayarı, balans ayarı, jant satışı ve düzeltme, akü satışı ve bakımı, aksesuar satışı, far ayarı, motor yağı değişimi, hava/yağ/yakıt/polen filtreleri değişimi, fren ve süspansiyon sistemi bakımı, havalandırma (kalorifer / klima) sistemi bakımı, ateşleme sistemi bakımı, aydınlatma sistemi bakımı, nitrojen gazı dolum ve periyodik bakım gibi hizmetler sunulacak.

Brisa'nın başta İstanbul olmak üzere, Ankara, Diyarbakır, İzmir, Bursa, Konya/Ereğli, Karaman, Çorum, Kocaeli, Kayseri, Niğde, Şanlıurfa, Mersin, Uşak olmak üzere toplamda 21 adet OtoPratik mağazası bulunuyor

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.