otohaber_logo
Haberler
Peugeot 301 İle Türkiye Turu
Peugeot'nun en yeni modeli 301, sunucu-oyuncu Ali Tınaz yönetiminde Türkiye'yi geziyor.
Peugeot 301 İle Türkiye Turu
Farklı kullanım ve yol koşullarına uyum sağlayacak şekilde geliştirilen Peugeot 301, her koşulda tüm Türkiye'de test edildiği özel bir organizasyon ile ekim ayında Türkiye'nin yollarındaydı. Türkiye Peugeot 301'in bu yolculuğunu çok sevdi. Peugeot 301, yolculuğu esnasında uğrayamadığı illerden gelen yoğun istek ve talebin ardından maceraya devam ediyor. Sunucu-oyuncu Ali Tınaz eşliğinde Peugeot 301'in yolculuğunun ikinci ayağı, 12 Kasım tarihinde başladı. 13 Aralık 2012 tarihine kadar sürecek proje kapsamında ziyaret edilecek 23 şehri sembolize eden temaların yansıtıldığı tasarımlar Peugeot'nun facebook sayfası www.facebook. com/peugeoturkiye ve twitter sayfası twitter.com/peugeotturkiye üzerinden
görülebiliyor. Böylece Peugeot 301 ticari lansmanı ile birlikte Türkiye'nin 40'dan fazla şehrini ziyaret etmiş, Türkiye yollarında 20.000 km'den fazla yol yapmış olacak. İlk durağı 12 Kasım tarihinde Kocaeli olan Peugeot 301'in bu yolculuğuna zaman zaman ünlü radyo programcısı Geveze ve oyuncu Alp Kırşan gibi ünlü isimler de eşlik ederek eğlenceli maceralara imza atacaklar. Peugeot 301'in Türkiye yolcuğu 13 Aralık tarihinde İstanbul'da son bulacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.