otohaber_logo
Haberler
Şanghay’da 14 Chery modeli tantıldı
Chery Group, alt markalarıyla beraber Şanghay Otomobil Fuarı’nın 14 yeni modelin ve 12 yeni teknolojinin dünya tanıtımını yaptı.
Şanghay’da 14 Chery modeli tantıldı

Çin’in en büyük otomotiv üreticileri arasında yer alan Chery, Şanghay’da Tiggo 9 C-DM, TJ-1C-DM, Traveler C-DM, Star Era Sterra serisi, Sterra ES ve iCAR 03 gibi yeni otomobillerinin tanıtımını yaptı. Chery, Mars mimarisi olarak adlandırılan E0X’le birlikte, hibrit bir platform ve yüksek performanslı bir elektrikli platform kurarak ürünlerini elektrikle çalışır hale getirmek ve yapay zekayla desteklemek için çalışmalarına başladı.


.




 


1 / 5

Arrizo Star ile yakın geleceğin öngörüsü!

Arrizo Star ile yakın geleceğin öngörüsü!

Dünya tanıtımı yapılan Chery’nin Arrizo Star konsepti, futuristik tasarımıyla dikkat çekiyor. Chery’nin yeni nesil “Kunpeng” süper performanslı elektrikli hibrit C-DM platformuna sahip modeli, 0-100 km/s hızlanmasını yaklaşık 3.0 saniyede tamamlıyor. Ortalama yakıt tüketiminin 3.8 lt/100 km olabileceği tahmin edilen bu araç 1.500 km’ye kadar ulaşabilecek olan menzili ve şarj edilen bataryanın yüzde 30’dan yüzde 80 doluluk oranına sadece 15 dakika ulaşması, geleceğin teknolojilerine işaret ediyor.


2 / 5

Chery Tiggo 9 C-DM tanıtıldı

Chery Tiggo 9 C-DM tanıtıldı

Şanghay’da tanıtılan Tiggo 9 C-DM, şirketin yeni nesil tasarım dilini taşıyor Araç her yönüyle, bütünsel bir görünüm ve dokuya sahip. Tiggo 9 C-DM 64 bölgeli ADB-matrix farlar, araç karşılama-uğurlama ışıklandırması ve elektrikli açılan gizli kapı kolları gibi, özelliklere sahip. CDC manyetik süspansiyon sistemi olan hibrit araç 155 HP güç ve 220 Nm tork sunuyor. Tiggo 9 C-DM, 4x4 aktarmaya sahip.


4 / 5

Chery markası lüks otomobiller üretecek olan Exeed’i tanıttı

Chery markası lüks otomobiller üretecek olan Exeed’i tanıttı

Chery’nin Exeed markası, Sterra Es ve STterra Et’nin iki serisinin yanı sıra, Exeed RX C-DM ve diğer otomobillerle eş zamanlı tanıtılan Exeed VX REEV’in de dahil olduğu “Ultra Konfor” kategorisine odaklanan ve yeni Star Era Sterra markasını gösterdi.


5 / 5

Elektrikli Omoda 5 ile Jaecoo 7 ve Jaecoo 9 yollara çıkıyor

Elektrikli Omoda 5 ile Jaecoo 7 ve Jaecoo 9 yollara çıkıyor

Chery’nin Omoda markasının ilk yüzde 100 elektrikli modeli Omoda 5 e-QUA’nın dünya tanıtımı da yapıldı. Ayrıca Jaecoo 7 ve Jaecoo 9 isimli iki yeni otomobilin de ilk tanıtımı yapıldı.


6 / 5

Yeşil Toplum Refah Fonu Planı hayata geçirildi

Yeşil Toplum Refah Fonu Planı hayata geçirildi

Şanghay Otomobil Fuarı’nda Chery, Yeşil Toplum Refah Fonu Planı’nı da hayata geçirildiğini duyurdu. Chery Automobile’ın Yönetim Kurulu Başkanı Yin Tongyue ve Chery International’ın Genel Müdürü Zhang Guibing’in, bayi temsilcileriyle hep birlikte, Yeşil Toplum Refah Fonu Planı’nı devreye sokması, Chery’nin, küresel stratejisinde kurumsal sosyal sorumluluğunu yeni bir aşamaya taşıdığını gösteriyor. Chery’nin “8023 stratejisi” olarak da bilinen Yeşil Toplum Refah Fonu Planı, gelecekte de sosyal toplum refahına sürekli katkıda bulunma misyonunu yerine getirmeye devam edecek. Chery’nin “Sevgime Göre Yaşıyorum” ifadesinde saklı marka güvenini, dünyadaki her kullanıcıya ulaştırması bu kapsamda planlanıyor.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.