otohaber_logo
Haberler
Volvo'nun Ulusoy'la yeni işbirliği
Ulusoy Otomotiv’e ait yeni Volvo Kamyon Yetkili Servisi 6 Temmuz tarihinde yapılan tören ile açıldı. Volvo Kamyon ve Ulusoy Otomotiv'in Türkiye'deki güçbirliğinin devam edeceğini bildiren yetkililer, yeni yatırımları ile ilgili bilgi verdi.
Volvo'nun Ulusoy'la yeni işbirliği

Volvo Yenibosna Merkez Servisi, 1500 m² kapalı ve 1750 m² açık alanda, günde ortalama 20 araca hizmet verebilecek bir yapıya sahip. Yeni servis, atölyeler, araç parkı, yedek parça deposu ve idari alanlarının yenilenmesinin yanı sıra hizmet olarak da geliştirilerek Volvo standartlarına uygun hale getirildi. Müşteri bekleme salonu, resepsiyon ve atölye girişleri daha modern olarak müşterilerin konforuna ve ihtiyaçlarına göre tasarlandı. Yenibosna Servisi çevreye de daha duyarlı hale getirilerek arıtma tesisi, atık yağ ve yağlama sistemi yenilendi. Ayrıca Yenibosna servisi tüm Volvo müşterilerine bulundukları yer farketmeksizin 7 gün 24 saat yol yardım hizmeti veriyor.

Dünyanın en büyük çekici ve kamyon üreticilerinden olan Volvo Kamyon ile Türkiye'nin yurtiçi ve yurtdışı taşımacılığında lider firmalarından Ulusoy'un birlikte yatırımları yakın gelecekte de devam edecek. Ulusoy, 2009 yılı sona ermeden Trabzon ve Samsun'da, 2010 yılında İstanbul Anadolu yakasında açılacak olan Volvo Kamyon Yetkili Servisleri ile hizmet ağını genişletmeyi hedefliyor.
Yenibosna'da yer alan yeni Volvo Kamyon Yetkili Servisi'nin açılışında Volvo Kamyon Doğu Avrupa Başkanı Roger Alm yaptığı açıklamada; "Ulusoy ile sözleşmemizin 2015 yılına kadar uzaltılmış olmasından dolayı mutluluk duyuyorum. Bu bizim Türkiye'deki gelişimimiz için çok stratejik bir adım. Yüksek iş potansiyeli nedeniyle Türkiye Volvo Kamyon için çok önemli bir pazar. İmzaladığımız yeni kontrat Ulusoy ile birlikte yapacağımız kapsamlı ve Türkiye'deki varlığımızı güçlendirecek dağıtım ağı yatırımlarımızın bir göstergesi. Bu sözleşme sayesinde Türkiye'deki müşterilerimizin memnuniyetini arttırmayı ve onların en iyi işi ortağı olmayı hedefliyoruz.

Açılış töreninde Ulusoy Global Yatırımlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Ulusoy ise "Volvo ile olan işbirliğimize verdiğimiz öneme binaen, servislerimizi yeniliyoruz. Yenibosna'daki Volvo Kamyon servisimiz dünya standartlarına uygun olarak tasarlandı ve bu servisimiz ile müşterilerimiz için en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyoruz. Yenibosna Volvo Kamyon yetkili servis açılışının dışında Volvo ile işbirliğimizin sonucu olarak Samsun'da ve Trabzon'da birer adet olmak üzere araç ve yedek parça satışı ile servis hizmetlerinin sunulacağı yeni Volvo Kamyon yetkili bayilikleri de 2009 yılı sonu itibari ile hizmete açılacaktır. Bunların yanı sıra Anadolu yakasında 2010 yılı sonuna kadar yeni Volvo Kamyon Satış Sonrası Servisi'mizi hizmete sokacağız" dedi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.