otohaber_logo
Haberler
2011’in En Az Satan Otomobilleri / Bölüm 4
En az talep gören otomobillerden oluşturduğumuz yazı dizisinin son ölümünde sahne alma sırası şimdi de SUV, crossover ve hafif ticari araçlarda. Bakalım bu sınıflarda kimlerin yüzü gülmemiş.
2011’in En Az Satan Otomobilleri / Bölüm 4

Geçtiğimiz yılın en az satan otomobillerinden oluşturduğumuz listeler ve dolayısıyla yazı dizinin sonuna geldik. Onlarca segmentin ardından, son konuklarımız SUV'lar, Crossover'lar, Pick-Up'lar ve Hafif Ticari Araçlar oldu. Bu segmente dahil olan araçlar ve diğerleri, hiç kuşkusuz üretildiklerinde yüksek satış rakamları hayal ediliyordu. Ancak çeşitli sebeplerden ya da rakiplerinin çok daha iyi ürünler sunmasından ötürü sınıfta kaldılar. Bununla ilgili bilgileri ve nedenleri, budosyamızın son bölümünde de bulacaksınız. Bu haftaki dosyamızda ODD'ye açıklama yapmayan markaların olması haberimizi etkiledi. Mesela Küçük Pick-Up'larda bunu göreceksiniz. Dolayısıyla en az satanlar bazen yokluktan en çok satanlar bile oluyorlar.

Kompakt SUV ve Crossover için tıklayınız.

Küçük SUV ve Crossover için tıklayınız.

Büyük SUV ve Crossover için tıklayınız.

Küçük Pick-Up için tıklayınız.

Büyük Pick-Up için tıklayınız.

Hafif Ticari Araçlar için tıklayınız.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.