otohaber_logo
Haberler
4x4 Skoda Octavia Scout Geldi
Volkswagen Grubu'nun ekonomik markası konumundaki Skoda, Octavia'nın 4x4 versiyonu Scout'u 2.0 lt'lik TDI dizel motorla satışa sundu.
4x4 Skoda Octavia Scout Geldi
Çek üretici Skoda'nın kompakt sınıf temsilcisi Octavia'nın crossover versiyonu Octavia Scout, 72.970 TL'lik kampanya fiyatıyla Türkiye'de satışa sunuldu. Arttırılan yerden yüksekliği, karoserindeki eklentiler ve 4 tekerlekten çekiş sistemiyle, asfalt dışında hafif arazi koşullarında da ilerlemek üzere geliştirilen araçta 140 HP gücünde 2.0 lt'lik dizel motor görev yapıyor. 0-100 km/s hızlanmasını 10.2 saniyede tamamlayan ve 197 km/s maksimum hıza ulaşan aracın ortalama yakıt tüketimi ise 6.4 lt/100 km. 580 litre ile 1620 litre arasında değişen bagaj hacmine sahip olan araç, tek donanım paketiyle ithal ediliyor. Standart donanımda ABS, ESP, ön-yan-perde havayastıkları, ısıtmalı ön cam yıkama sistemi, çift bölgeli otomatik klima, cruise control, yağmur sensörü, 17 inçlik alaşım jantlar gibi özellikler sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.