otohaber_logo
Haberler
Ateşli Kia Türkiye'de
Kia’nın kompakt sınıftaki sportif tasarımlı 3 kapılı hatchback modeli pro_cee’d, iddialı tasarımına yakışacak GT versiyonuyla satışa sunuldu.
Ateşli Kia Türkiye'de

Kompakt sporcular listesinde bugüne kadar kendine yer bulamayan markaların başında gelen Kia, Türkiye'ye de ithal edilmeye başlanan pro_cee'd GT ile bu durumu değiştirmeye aday. 204 HP gücündeki 1.6 lt'lik benzinli turbo motorun görev yaptığı pro_cee'd GT'de 6 ileri manuel şanzımana yer verilirken, aracın başlangıç fiyatı 69.000 TL olarak belirlenmiş. 0-100 km/s hızlanmasını 7.7 saniyede tamamlayıp 230 km/s maksimum hıza ulaşan pro_cee'd GT'nin karoserinde de cee'd ailesinin en güçlü ve sportif üyesi olduğunu belli eden tasarım detaylarına yer verilmiş. Bunlar arasında özel tamponlar ve LED gündüz farları, çift egzoz çıkışı ve 18 inçlik özel tasarımlı alaşım jantlar sayılabilir. Aynı şekilde iç mekanda da spor koltuklar ve direksiyon simidi ve alüminyum pedal setiyle de farklılık yaratılmış.



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.