otohaber_logo
Haberler
Brabus Mercedes-Benz C 180
Mercedes-Benz’in Türkiye’deki satışlarını sırtlayan model C 180 için Brabus’un hazırladığı değişikliklerle arttırılan güç ve tork, sizin hayal gücünüz kadar dışa vuruluyor.
Brabus Mercedes-Benz C 180

Türkiye'ye F355 Otomotiv tarafından ithal edilen Alman modifiye firması Brabus, Mercedes-Benz C Serisi için yeni bir paket hazırladı. Standart görünümünde fazla bir değişiklik yapılmayan aracın esas farklılığı motor kaputunun altında. Eco PowerXtra adındaki kit ile maksimum gücü 41 HP artarak 197 HP'ye yükselen C 180'in maksimum torku da 250 Nm'den 305 Nm'ye çıkıyor.

Mercedes-Benz üzerine uzmanlaşan firmalar arasındaki Brabus, makyajlı C 180 için de farklı karoser kitleri sunuyor. Aracın aerodinamiğini arttıran eklentiler arasında, ön tampon altı spoyler, hava girişleri bulunan marşpiyeler ve arka tampon altı difüzör bulunuyor. Arka tamponun ortasındaki kedi gözüyse Formula 1 otomobillerine bir gönderme niteliğinde. Paslanmaz çelikten üretilen, tamponun iki yanındaki çift egzoz çıkışlarıyla da aracın sportif görüntüsü pekiştiriliyor. Bu egzozların akustik değişimde de katkıları bulunuyor. Brabus'un klasikleri arasında yer alan 5 kollu hafif alaşım jantlardaysa 20 inçlik ebat dikkat çekiyor. Hankook imzalı, önde 235/30 R20, arkada 265/25 R20 ölçülü lastiklerin çevrelediği bu jantların ortasındaysa markanın simgesi olan "B" yer alıyor.

Brabus imzalı bu C 180'in iç mekanında alüminyum pedal kiti dikkat çekici. Yine markanın "B" logosu, alttan aydınlatmalı kapı eşiklerinde yer alarak, bu C 180'in özelliğine dikkat çekiyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.