otohaber_logo
Haberler
C3’e Latin Makyajı
Küçük sınıfın tarz sahibi üyelerinden Citroen C3’ün ikinci neslinde makyaj beklentisine girilmişken, haber uzaklardan, Brezilya’dan geldi.
C3’e Latin Makyajı
Yapılan değişiklikler kendini en fazla aracın yüzünde gösterirken, yeni ön ızgara ve farlar, markanın yeni kompakt SUV'u C4 Aircross'u da andırıyor. Yeni ön tamponlarda artık LED gündüz farları da yer alırken, arka tasarımda kayda değer bir değişiklik yapılmamış. Yeni yüz ifadesinin dikkat çektiği makyajlı C3'ün kabininde kayda değer yenilikler göze çarpıyor. Makyajdan önce dikdörtgen olan havalandırma ızgaraları yuvarlak hale gelirken, bazı kumanda elemanları ve göstergelerde de değişiklikler yapılmış. Ağustosta satışa sunulacak olan sambacı C3'ün Avrupalı kardeşlerinin bu modelle aynı olup olmayacağı henüz kesin değil, ancak belirli anlamda yol göstereceği de kesin.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.