otohaber_logo
Haberler
Cengiz Oğuzhan'dan Podyum
GO Motorsports, Porsche Super Sports Cup Almanya serisinde Hockenheimring pistinde gerçekleşen serinin ikinci ayak yarışlarında Cengiz Oğuzhan ile kategorisini üçüncü bitirerek podyuma çıkmaya hak kazandı.
Cengiz Oğuzhan'dan Podyum
Nisan ayında düzenlenen Macaristan yarışı ile sezona başlayan Go Motorsports, dört adet son versiyon Porsche GT3 Cup yarış otomobili ve Arif Suyabatmaz, Cenk Ceyişakar, Cengiz Oğuzhan ve Yadel Oskan'ın pilotajı ile Almanya'nın Hockenheimring pistinde yarıştı. Formula 1 yarışlarına da uzun süre ev sahipliği yapan ve Ren vadisinde bulunan 4.547 metre uzunluğundaki Hockenheimring, haftasonu Porsche meraklılarının yanı sıra motorsporları severlere de ev sahipliği yaptı. 46 otomobilin start aldığı yarışlarda mücadele ve rekabet üst seviyede idi. 5d grubunda yarışan Cengiz Oğuzhan yaşanan nefes kesen mücadele sonunda podyumun son basamağında kendine yer buldu. Cenk Ceyişakar'ın 9'uncu bitirdiği yarışta Arif Suyabatmaz 11'inci, Yadel Oskan ise 14'üncü oldu. Pazar günü düzenlenen ikinci yarışta ise Cengiz Oğuzhan ile 6'ncı, Yadel Oskan ile 9'uncu, ve Cenk Ceyişakar ile 13'üncü olan GO MOTORSPORTS oldukça değerli puanlar kazandı. Ikinci yarışın ilk turunda Arif Suyabatmaz ise yarış dışı kaldı. Go Motorsports'un bir sonraki yarışı, 13-14 Temmuz'da Avusturya'nın Red Bull Ring pistinde yapılacak olan, Porsche Super Sports Cup Almanya serisinin üçüncü ayağı olacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.