otohaber_logo
Haberler
Çinli Hongqi'nin yeni SUV'U
Çinli lüks otomobil üreticisi Hongqi’nin SUV’u LS7, dijital olarak tanıtıldı.
Çinli Hongqi'nin yeni SUV'U


Hongqi markası lüks otomobilleriyle öne çıkıyor ve markanın modelleri, Çin hükümet yetkililerinin de makam otomobili olarak tercih ediliyor. Hongqi'nin yeni SUV'u LS7, Pekin Otomobil Fuarı'nda tanıtılacaktı ancak organizasyon iptal edilince bu araç dijital olarak gösterildi.Hongqi LS7 modeli 5.695 mm uzunluğunda, 2.095 mm genişliğinde ve 1.985 mm yüksekliğinde. Dingil mesafesi 3.309 mm olan bu araç Cadillac Escalade, Mercedes-Benz GLS ve LR Range Rover ile rekabet edebilecek boyutlara sahip.
Köşeli tasarıma sahip olan LS7'nin uzun motor kaputu ile büyük krom ızgarası, LED farları ve stop lambaları, iddialı ve heybetli görünmesini sağlıyor. Hongqi'nin tasarım diline sahip olan LS7 modelinde 360 HP gücündeki turbo beslemeli 4,0 litrelik V8 motor görev yapıyor ve maksimum hızı 200 km/s.

LS7 modelinin iç mekanında maun ağacından yapılan ahşap kaplama var ve deri döşemeler de aracın zengin durmasını sağlıyor.

LS7 modelinin yatay çizgilere sahip olan iç mekanında bulunan multimedya ekranı, fonksiyonel koltuklar ve diğer detayları Amerikalı ya da Avrupalı lüks SUV'ları aratmıyor.2+2 kişilik olan LS7'nin arka koltuklarında da birer tane multimedya ekranı var. LS7 modelinin 2022 yılının üçüncü çeyreğinde üretilmesi planlanıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.