otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Hyundai Palisade tanıtıldı
Makyajlanan Hyundai Palisade’nin içinde ve dışında önemli yenilikler var.
Makyajlı Hyundai Palisade tanıtıldı

Hyundai Palisade özellikle Amerika ve Uzak Doğu pazarında satılıyor ve bu büyük SUV, makyajlı olarak New York Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı. Palisade'nin geçtiğiniz hafta yayınlanan birkaç küçük detay görselinde büyük ızgarasını, yeni LED farlarını ve gündüz farlarını görme imkanımız olmuştu. Yine ön tamponun alt kısmında bulunan hava girişleri ızgara ile benzer tasarıma sahip.Aracın arka bölümünde ise tampon yenilendi ve kırmızı dörtgen şeklindeki reflektörlerin yerine alt bölüme aydınlatma şeridi eklendi. Yeni renk ve jant seçenekleri sunulan Palisade'nin iç mekanında büyük yenilikler bulunuyor. Yeni bir direksiyona sahip Palisade'de havalandırma ızgaraları değiştirildi ve 12 inçlik multimedya ekranı eklendi. Dijital göstergeye sahip bu araçta dijital dikiz aynası var.

Ayrıca Palisade'nin koltukları da elden geçirildi.

Makyaj öncesi Palisade'de üç farklı benzinli motor ve 4x4 aktarma seçenekleri vardı. Tanıtılan Palisade'de 291 HP güç ve 355 Nm tork üreten 3.8 litre V6 motor ve 8 ileri otomatik şanzıman görev yapmaya devam ediyor. Önden çekişli olan bu araçta 4x4 aktarma sistemi de yine seçenek olarak sunuluyor

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.