otohaber_logo
Haberler
Citroen ZX Testi ve Toyota Corona Lansmanı
Fransızların, VW Golf’e, dönemi için en güçlü cevap niteliğindeki Citroen ZX’i test ederken, Toyota Corona lansmanından gelişmeleri bildirmiştik.
Citroen ZX Testi ve Toyota Corona Lansmanı

Hızla akan zamanda geldik otohaber'in 28'inci sayısına. Bu sayıda Galip Bilgin Citroen ZX'i 1.6 lt'lik motoruyla test ederken sayfalarımıza taşıdığımız bu araç Türkiye'deki tek örnek idi. 90 HP gücündeki ZX için Bilgin, Ferrari ya da Alfa Romeo benzetmesi yapacak kadar aracın performansını beğendiğinden bahsediyordu. Babür Güler ise yeni nesil Toyota Corona ile bilgileri okurlarımıza aktarıyordu. Corona'nın 545 litrelik bagaj hacmi hala hafızalarımızdaki bir özelliği. 28'inci sayının haberleri arasında Mercedes-Benz G Serisi için yapılan bir anketi yazmıştık. Bu aracı kullananların yüzde 63.7'si daha güçlü bir motor istiyorlarmış. Sanırım 20 yıl sonra bu hafta, sayfa 38'deki haberimizi görseler küçük dillerini yutarlardı! Peugeot 205 Gentry ve Rover 800 Coupe yenilikler arasında yer alıyordu. 15'nci Castrol Boğaziçi Rallisi'ni ise İskender Atakan-Yusuf Avimelek kazanmıştı. Serdar Bora'nın 1958 Chevrolet Apach 31'i 37 Milyon TL'ye mal olurken hikaye her zamanki gibi Nurican Hızır'ın kaleminde çıkmıştı. Otomobil Tarihi köşesindeyse 1984 Silver Falcon vardı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.