otohaber_logo
Haberler
Dizel Clio'larda EDC Zamanı
Renault'un özellikle tasarımıyla beğeni toplayan modelleri Clio ve Clio Sport Tourer'da, dizel ile birlikte EDC şanzıman da sunulmaya başlandı.
Dizel Clio'larda EDC Zamanı

Geçtiğimiz haftalarda 1.2 lt'lik turbo benzinli motorunda EDC şanzıman opsiyonu sunan Renault Clio ve Clio Sport Tourer, 1.5 dCi için de bu seçeneği bayilerinde sunmaya başladı. Touch ve Icon donanım paketleriyle birlikte satılan 1.5 dCi-EDC kombinasyonuyla bir eksiklik daha giderilmiş oluyor. Touch donanımlı Renault Clio HB 1.5 dCi EDC'nin anahtar teslim fiyatı 52.300 TL iken, Icon donanımlı Clio HB 1.5 dCi EDC'nin fiyatıysa 54.300 TL. Clio Sport Tourer'da ise sadece Icon donamım seviyesinde sunulan bu kombinasyon, 56.350 TL'lik bir fiyat etiketine sahip. 90 HP maksimum güç ve 220 Nm maksimum tork sunan Clio HB ve Clio Sport Tourer 1.5 dCi EDC'nin ortalama yakıt tüketimi, fabrika verisine göre 3.7 lt/ 100 km.



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.