otohaber_logo
Haberler
Doğuş Oto Maslak finalde
Audi Yetkili Servisleri arasında düzenlenen, servis ve teknik becerilerin ölçüldüğü Twin Cup 2009 Türkiye Finalini Doğuş Oto Maslak kazandı.
Doğuş Oto Maslak finalde

Audi Yetkili servislerinin, servis ve teknik becerilerinin ölçüldüğü Twin Cup 2009 Türkiye Pratik Finalini Doğuş Oto Maslak servisi kazandı. Audi Twin Cup, Audi'nin satış sonrası hizmetler alanında görev alan personelini tüm işleyişe hakim olması yönünde motive ederek, Audi müşterilerinin memnuniyetini sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Yarışmada teknik ekipler arıza tespiti ve araç onarımı; servis ekipleri ise Audi ürün bilgisi ve servis prosedürleri konularında yarışıyorlar. Ayrıca, her 2 ekip de ortak olarak Audi tarzı davranış biçiminin ne olduğuyla ilgili bir yazılı sınava tabi tutuluyor.

Doğuş Oto Genel Müdürü Zafer Başar, Doğuş Oto Maslak olarak çok büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirterek "Doğuş Oto olarak prensip edindiğimiz müşteri odaklı çalışmalarımızın meyvelerini Audi ile bu yarışmada topladık. Almanya'da yapılacak olan finallerden de iyi bir dereceyle dönmeyi hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

5 yıldır tüm dünyadaki Audi servislerinin katıldığı ve geçtiğimiz yıl Türkiye'de düzenlenen yarışmanın finali bu yıl Almanya'da gerçekleştirilecek. Servis ve Teknik klasmanda 1. olan Doğuş Oto Maslak, 18-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan dünya finalinde de birincilik için mücadele edecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.