otohaber_logo
Haberler
Hyundai'den Yeni Sedan
Çin’deki büyük otomotiv pastasından lezzetli bir dilim almak isteyen Hyundai, Şanghay’da sahneye çıkan Mistra konseptinde kompakt ve orta sınıf arasında kalan tüketicilere bir alternatif sunuyor.
Hyundai'den Yeni Sedan
Ara sınıf çılgınlığının yaşandığı Çin'de, Hyundai de Mistra konseptiyle bu akımı takip edeceğini belli ederken, güçlü görünen konseptin seri üretimdeki hedefi genç tüketiciler. Bir konsept olarak tanıtılsa da, yıl sonunda satışa sunulacak olan haline çok yakın bir görünüm sunan Koreli sedanın uzunluğu 4.71 metreyken aracın dingil mesafesiyse 2.77 metre. Ön ızgarası Hyundai'nin son dönemindeki tasarım çizgisinden farklı görünen konseptte kıvrımlara ve eğimli yüzeylere bolca yer verilmiş. 20'li ve 30'lu yaşlardaki genç tüketicilerin hedeflendiği Hyundai'nin açıklamasında yer alırken, araçta 1.6 lt, 2.0 lt ve 2.4 lt'lik benzinli motor seçenekleri sunulacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.