otohaber_logo
Haberler
Hyundai'ye Yeni Tasarımcı
Koreli üretici Hyundai’nin tasarım ekibine katılan ünlü endüstriyel tasarımcı Karim Rashid, Baş Tasarımcı Peter Schreyer’in ardından Hyundai’lerin çizgilerinde yapacağı katkılarla markanın gelecekteki tasarım diline farklı boyutlar kazandırmaya hedefliyor
Hyundai'ye Yeni Tasarımcı
Endüstriyel ürünlerin tasarımında 3.000'den fazla mamule imza atan ve Red Dot tasarım ödülü sahibi Karim Rashid, kreatif dizayn felsefesiyle Hyundai "PYL – Premium Younique Style" marka imajını birleştirerek çalışmalarını Hyundai i40 üzerinde gözler önüne serecek. Seul Otomobil Fuarı'nda gerçekleşecek olan görsel şölende genç kullanıcıların ilgisini çekmek amacıyla i30, i40 ve Veloster modellerini "PYL pazarlama şemsiyesi altında çeşitli aktivitelerde yer alacak. Ayrıca Karim Rashid tarafından özel olarak tasarlanan i40'ta üçgen ve gökkuşağı şekilleriyle karakterize edilen dış tasarımla birlikte hız ve hareket temaları bulunuyor. Rashid'in tasarladığı kol saati, sırt çantası, valiz ve bardaktan oluşan 4 özel çalışma da 'PYL Karim Rashid Özel Koleksiyonu' adlı bir vitrinde sergilenecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.