otohaber_logo
Haberler
Lıncoln Corsair makyajlandı
Makyajlanan Lincoln Corsair’a yeni nesil sürüş destek sistemleri eklendi ve iç mekanında da değişiklikler yapılan bu araç, öncesine göre daha iddialı özelliklere sahip oldu
Lıncoln Corsair makyajlandı

Lincoln markasının en çok satılan modeli olan Corsair, makyajla birlikte yeni ızgarayla tamponlara sahip oldu. Kanat şeklindeki gündüz farları da dikkat çeken bu araçta kırmızı ile mavi renk tonu seçeneği eklendi.

Corsair'de 13,2 inçlik multimedya ekranı ve Sync 4 teknolojisine sahip 12,3 inçlik dijital gösterge paneli öne çıkarken bronz ile kahve tonları da bulunuyor.



Kırmızı ile gri deri döşeme seçenekleri bu aracın yenilikleri arasında öne çıkıyor.


Artık 2,3 litrelik EcoBoost motoru sunmayan bu modelde 2,0 litre ve 2,5 litrelik kablolu hibrit seçenekleri görev yapmaya devam ediyor. Ford'un Lincoln için geliştirdiği ActiveGlide sisteminin güncellenen versiyonu da Corsair'da öne çıkan yenilikler arasında bulunuyor. Bu sistem sayesinde özellikle şerit değişikliklerinde eller serbest özelliği devreye giriyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.