otohaber_logo
Haberler
Massa: Alonso'nun gölgesinde kalmam
Felipe Massa, İspanyol takım arkadaşından büyük beklentilerin olmasına karşın, Fernando Alonso’ya karşı mücadelesinde endişe edeceği bir durum olmadığını söyledi.
Massa: Alonso'nun gölgesinde kalmam



Massa, bu sezon, 2 kez dünya şampiyonu olan İspanyol pilotun gölgesinde kalmak gibi bir kaygısının bulunmadığını belirterek, bu tür durumlara alışık olduğunu ifade etti. Daha önce Michael Schumacher ve Kimi Raikkonen ile de benzer tecrübeler yaşadığını aktaran Massa, "Takım arkadaşıma yönelik beklentilerle ilgili olarak, zaten bu yıllardır yaşadığım bir durum. Ferrari'de yeni bir pilotsanız, zaten sizden beklentiler yüksektir. Burada hedef takım olarak en iyi şekilde çalışmak" dedi. Massa, "Çok güçlü bir takım arkadaşım var. Ben işimi her zaman iyi bir şekilde yaptım, birçok şey öğrendim, takım arkadaşım kim olursa olsun, kazanabileceğimi ve mücadele edebileceğimi birçok kez gösterdim" dedi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.