otohaber_logo
Haberler
Michelin'den iki yeni lastik
Michelin Türkiye'de yeni kış lastiklerini tanıtırken, 2011 yılıyla birlikte yeni geliştirdiği Michelin Pilot Super Sport lastiklerini yollarla buluşturuacak.
Michelin'den iki yeni lastik
Otomobilden ticari araca ve 4x4'lere kadar uzanan zengin bir kış lastiği ürün yelpazesine sahip olan Michelin, Alpin A4, Primacy Alpin, Pilot Alpin, Latitude Alpin ve Agilis Alpin modellerinden oluşan modellerini sunuyor. Hava sıcaklığı 7 derecenin altına düştüğünde, zemin kuru bile olsa yaz lastiklerinin kauçuğu sertleşir ve yola tutunma özelliğini kısmen kaybeder. Güvenlik adına kış lastiklerinin kullanılmasını öneren Michelin, otomobillerden ticari araç ve 4x4'lere kadar uzanan geniş bir kış lastiği ürün gamına sahip. 2011 yılıyla birlikte satışa sunulan Michelin Pilot Super Sport, 18-22 inç jant aralığında zengin bir ürün yelpazesi sunuyor. Twaron fiber kuşağa ilaveten sırtta iki farklı kauçuk birleşimi ve değişken temas yüzeyi 2.0 gibi özelliklere sahip bu ürün Le Mans 24 Saat dayanıklılık yarışında geçerliliği onaylanan ve kullanılan yeniliklerden üretildi. Michelin'in yaptığı araştırmalara göre Pilot Super Sport modeli yarış pistleri için dünyanın seri olarak üretilen en hızlı lastiği.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.