otohaber_logo
Haberler
Mitsubishi ASX tanıtıldı
Tanıtılan yeni Mitsubishi ASX, kardeşi Renault Captur ile aynı özelliklere sahip ve bu küçük crossoverda tam hibrit motor seçeneği de olacak.
Mitsubishi ASX tanıtıldı



Yeni nesil Mitsubishi ASX, özellikle Avrupa pazarına hitap edecek ve Renault Captur'un kardeşi olarak yollara çıkacak. Küçük sınıfta yer alacak olan bu modelin giriş versiyonunda 90 HP gücünde 3 silindirli 1,0 litrelik motor yer alıyor. Hafif hibrit özellikli ASX'in 1,3 litrelik turbo beslemeli motorunda 140 HP gücünde 6 ileri manuel şanzıman veya 7 ileri çift kavramanla birlikte 156 HP'lik güç seçenekler var. Ayrıca 140 HP gücünde tam hibrit ve 157 HP'lik kablolu şarj edilebilir hibrit seçenekleri de sunulacak. İki hibrit seçeneği de 1,6 litrelik benzinli motor görev yapıyor.

İç mekanda ise 10,25 inçlik dijital gösterge paneli seçeneği yer alırken donanıma göre 7 veya 9,3 inçlik multimedya ekranı sunuluyor.Uzunluğu 4.228 mm olan bu araçta 332 litre bagaj hacmi var. Yeni nesil güvenlik sistemlerine sahip olan ASX'in Mart 2023'ten itibaren Avrupa'da yollara çıkması planlanıyor.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.