otohaber_logo
Haberler
Mitsubishi Outlander Makyajla 4x2 Oldu
Arazi araçları konusunda dünyanın en tecrübeli markaları arasında yer alan Mitsubishi, kompakt SUV temsilcisi Outlander’ın makyajlı yüzünü satışa sundu.
Mitsubishi Outlander Makyajla 4x2 Oldu



Türkiye pazarındaki macerasına sadece manuel şanzımanla başlayan Mitsubishi Outlander, artık bu eksikliğini makyajla birlikte ithal edilmeye başlanan 2.0 lt'lik benzinli versiyonla giderdi. 69.900 TL'lik başlangıç fiyatına sahip olan 147 HP gücündeki Japon SUV'u, sürekli değişken oranlı (CVT) otomatik şanzımana sahipken, araç artık sadece önden çekişli olarak satılıyor. Bir yerden alıp, bir yere vermek olarak da tanımlanabilecek olan yeni versiyon, otomatik şanzıman rahatlığını sunsa da, Outlander bundan böyle 4 tekerlekten çekiş ve dizel motor sunmamasıyla farklı bir müşteri grubunu da kaybedebilir. 7.7 lt/100 km'lik ortalama tüketim değerine sahip olan Mitsubishi Outlander, makyajla birlikte ASX'i hatırlatan bir yüze kavuşurken, aracın genel görünümünde kayda değer değişiklikler yapılmamış. ABS, ESP, ön-yan-perde havayastıkları, deri-kumaş kombinasyonlu döşeme, 16 inçlik alaşım jantlar, otomatik klima gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.