otohaber_logo
Haberler
Önkol Otomotiv'in yeni tesisi açıldı
Fiat’ın bayisi Önkol Otomotiv’in yeni entegre tesisi, Tofaş CEO’su Ali Pandır ve Fiat Marka Direktörü Okan Baş’ın da katıldığı organizasyonla Şanlıurfa’da resmen hizmete açıldı.
Önkol Otomotiv'in yeni tesisi açıldı
Tofaş çatısı altında yer alan ve Türkiye çapında 64 ilde toplam 112 adet yetkili satış noktasına sahip Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar'ın başarılı bayisi Önkol Otomotiv'in yeni entegre tesisi, Tofaş CEO'su Ali Pandır ve Fiat Marka Direktörü Okan Baş'ın da katıldığı bir törenle Şanlıurfa'da resmen hizmete açıldı. Fiat Otomobil ve Ticari Araçlar'ın en güçlü bayilerinden biri olarak dikkat çeken Önkol Otomotiv'in yeni otomotiv üssü, yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik alan üzerinde 51 kişilik deneyimli personeliyle hizmet verecek.
Çok sayıda davetlinin de katıldığı açılış töreninde bir konuşma yapan Tofaş CEO'su Ali Pandır, Fiat'ın pazarda yer alan güçlü konumuna yakışan ve her geçen gün hem global hem de ulusal düzeyde büyüyen iş planına yakışan altyapı ve hizmet anlayışına sahip Önkol Otomotiv'in entegre tesisinin hizmete girmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Şanlıurfa'da açılan Önkol Otomotiv'in yeni entegre otomotiv tesisinde showroom, mekanik atölyeler, müşterek kaporta, boya atölyeleri, yedek parça depoları, aksesuar satış, KFK (Koç Fiat Kredi), Otoeksper (ikinci el satış hizmeti), misafir kafeteryaları ile idari ve sosyal birimler yer alıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.