otohaber_logo
Haberler
Panamera'ya doping
Porsche Panamera Turbo’nun 500 HP’lik gücünü ve performansını yetersiz bulanlar için artık 40 HP ekstra güç sunan yeni bir paket hazırlandı.
Panamera'ya doping
Alman spor otomobil devi Porsche'nin ilk sedan modeli olan Panamera, üretiminin birinci yılında Stuttgartlı markanın tanıttığı özel paketle artık 540 HP gücünde yeni bir üst modele kavuştu. Panamera Turbo için geliştirilen özel kitte, turbo ünitesinde titanyum-alümniyum alaşımlı yeni türbinler kullanılırken, 40 HP artan güçle birlikte 0-100 km/s hızlanması 0.1 saniye iyileşerek 3.9 saniyeye düşmüş. Maksimum hız 2 km/s artarak 305 km/s'ye ulaşırken, artan performansa rağmen 11.5 lt/100 km'lik ortalama tüketim değerinde bir artış olmamış. Fabrika çıkışı yeni araçlar için eylül ayından itibaren sunulacak olan yeni kit kasımdan sonra ise daha eski Panamera Turbo modelleri için de temin edilebilecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.