otohaber_logo
Haberler
Smart #1 Brabus tanıtılacak
Nisan ayında Çin’de tanıtılan smart #1’in ardından Brabus tarafından modifiye edilen Smart #1 Brabus modeli gösterildi.
Smart #1 Brabus tanıtılacak

Görselleri yayınlanan Smart #1 Brabus'un büyük hava girişleri, marşpiyelleri, arka spoyleri, difüzörü ve 19 inçlik jantları da sportif bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Ayrıca bu aracın kırmızı ayna kapakları, tavanı, fren kaliperleri de dikkat çekiyor. Yine tampon ile kapı altlarında bulunan kırmızı şeritleri de görünümünü zenginleştiriyor.


Kokpitte ve direksiyon simidinde bulunan kırmızı şeritler dikkat çekerken koltuklarda da kırmızı dikişler yer alıyor. Alüminyum pedallara sahip bu araçta Alkantara kaplı direksiyon simidi de var. Ayrıca koltuk kafalıklarında bulunan Brabus logoları da iç mekan detayları arasında bulunuyor.


Aracın motor gücü resmi olarak açıklanmadı ama Çin medyasında yapılan dedikodularda iki elektrikli motorun olacağı ve toplamda 400 HP ya da 428 HP güç sunacağı belirtiliyor. Batarya kapasitesinin 66 kWh olacağı tahmin edilen Smart #1 Brabus 26 Ağustos'ta başlayacak olan Çengdu Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.