otohaber_logo
Haberler
Subaru Impreza'nın yeni nesli tanıtıldı
Yeni Subaru Impreza Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı ve sade bir dış görünüm sunan bu aracın 2023’te yollara çıkması planlanıyor.
SUBARU IMPREZA’NIN YENİ NESLİ TANITILDI

Geçmişte Dünya Ralli Şampiyonu olan Subaru Impreza, teknik özelliklerinin dışında direksiz kapıları, spoyleri, hafif şişkin çamurluklarıyla her neslinde kompakt sınıfın en iddialı modelleri arasındaydı. Tanıtılan altıncı nesil Impreza'nın sadece hatchback karoserli olduğu belirtilirken bu araç, yeni büyük ızgarası, dikkat çekici tasarıma sahip far ve stop lambalarıyla sade ama şık bir görünüm sunuyor.


İç mekanda ise donanıma göre 7 veya 11,6 inçlik multimedya ekranı yer alıyor. Subaru modellerinde gördüğümüz üç kollu bol düğmeli sportif direksiyon ve çok sayıda eşya gözü de iç mekan detayları arasında bulunuyor. Ayrıca Impreza'da kırmızı karışımlı döşemeler, karbon kaplama ve 10 hoparlörlü Harman Kardon marka ses sistemi seçenekleri de sunuluyor.
Yeni Impreza'da 152 HP gücünde 2,0 litre ve 182 HP'lik 2,5 litre hacminde 4 silindirli boxer motor seçenekleri yer alıyor. Impreza'da 4 tekerlekten çekişli aktarma sistemi görev yapmaya devam ediyor. CVT şanzıman olan bu aracın Sport ve RS versiyonlarında, daha sportif bir sürüş hissi vermek için oranları ayarlanmış 8 ileri vites modu bulunuyor. Bu özellik, direksiyon simidinin arkasındaki kulakçıklarla kontrol edilebiliyor. Yeni Impreza'nın 2023 yılı ilkbaharında Amerika'da satışa sunulacağı belirtiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.